|
|
|||
|
|||
|
Witam
Chciałbym zgłosić błąd, jakiego padłem dzisiaj ofiarą. Sytuacja brzmi następująco - wchodzę w zakładkę z puszkami, a następnie sprzedaję wszystkie swoje puszki ( wartość sprzedanych puszek wynosiła ponad 70k pln ). Następnie szybko przeskakuję do zakładki " przegląd " i tu pojawia się owy problem, mianowicie stan mojego konta jest taki jak przed sprzedaniem puszek. Zaznaczam, że nikt mnie w tym momencie nie zaatakował, ani nie przelałem tych pieniędzy na konto bandy. Nie mam zamiaru się żalić nad straconą gotówką, lecz chciałbym zwyczajnie zgłosić ten błąd. Ostatnio edytowane przez GuitarHero-K ; 27.07.2010 o 21:31 |
|
|
|||
|
|||
|
a ja mam do ciebie pytanie. Czy posiadasz Kontener ??? Bo jeżeli nie masz kontenera to odpowiedź jest prosta, że pieniądze się nie zmieściły
|
|
|
|||
|
|||
|
Oczywiście, posiadałem w tamtym momencie prawie pusty kontener, więc pieniądze powinny się zmieścić bez problemu. Gram już w MG ponad rok i raczej nie popełniam już takich epickich błędów
.
|
|
|
|||
|
|||
|
zgłoś się może z tym problemem do administracji poprzez support
support.pl@farbflut.de |
|
|
|||
|
|||
|
To dopiero dziwna sytuacja. Zalagowowałem się dzisiaj i gotówka z puszek jest już na moim koncie, z ubytkiem jednego ataku.
|
![]() |
| Lesezeichen |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|